Chrome Pointer

Snabbt arbete

 
 
 
   Glöm inte att svara på frågan, är ni snälla!


Sabrina Eastforest

Episod 4 är ett av mina favoriter! Det är då man får svaren på det mesta man undrar över plus att den är mörk och mystisk :D <3

Du ska definitivt börja med Starstablespelen när du är klar!

Ava Nightroad

Jag är allra mest intresserad av starstable spelen :) var ledig igår och lyssnat på alla dina klipp nu och det har varit kul. Hade det faktiskt som podcast när jag tränade igår. Ser fram emot resten :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.