Chrome Pointer

Snabba ryck

   Just nu sparas SSL3N4 i mitt redigeringsprogram - det är alltså nivån som heter "Pandoria", och det är 20 minuter fullt av Pandoria-snack och möjliga konspirationsteorier. Jag tror att många av er kommer uppskatta den episoden!
   Just nu gör jag inte mycket annat på datorn än att spela in SSLRT (for future reference - StarShine Legacy Ride Through, åzum förkortning där) samt vänta på att det ska sparas. Det tar ca 10-15 minuter innan det har sparats klart i mitt redigeringsprogram och jag vill inte belasta datorn med att göra annat samtidigt så då blir det alltid en paus.
 
   Det är alltså vad jag pysslar med just nu - men jag vill också passa på att kasta ut ett bautastort tack till alla er som tittar på videorna och lämnar kommentarer om både dem och mina bilder. Jag har blivit jättedålig på att svara på kommentarer alls på sistone, och prioriterar därför då folk ställer frågor (eftersom de känns viktigast att svara på), men jag uppskattar verkligen allt snällt ni säger och det är jätteroligt att ni tar er tiden att lämna ett litet avtryck, oavsett om det är på bloggen eller Instagram. Det värmer verkligen i själen och även om jag inte svarar på alla kommentarer vill jag bara att ni ska veta hur sjukt glad jag blir :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.