Chrome Pointer

Senare idag...

   ...avslutas min Ride Through av Vinterryttaren. Inspelningarna är färdiga, så klippen ska bara redigeras och klippas.
 
 
   Jag måste säga att under sommartid är SSO-communityt inte särskilt roligt - åtminstone inte om man är så intresserad av andra bloggar som jag är. Självklart blir det ju så att aktiviteten går ner mycket under sommartid, men jag hade nog inte förväntat mig att den skulle gå ner fullt så mycket. Är det någon som bloggar ungefär lika mycket som vanligt nu under sommaren? Hojta gärna till då, för jag känner att jag är i behov av mer läsning, haha xP


Hedvig Highcamp

Hej Esmeralda! Jag har tittat på din ride trough höstryttaren och nu håller jag på med vinterryttaren. Ville bara säga att jag tycker att dom är riktigt roliga att se på och jag har t.o.m fått slut surf för att jag har sett så mycket på de ;D Jag kommenterar nästan aldrig på din blogg men du är ändå min favoritbloggare, och jag tror att det är många andra som också kollar men aldrig har lämnat en kommentar så fortsätt med ride trough-arna ;)Du är även super duktig på att skriva bra inlägg och rita och redigera bilder! Du är en väldigt bra förebild också. Sorry för lite rörigt men hoppas du fattar, kram Hedvig ❤️

Svar: Vad roligt att du tyckte om videorna och det är jättekul att höra att du tycker om bloggen också :D Tack så jättemycket för dina fina ord!
Esmeralda Silverforce

Adalyn Snowburg

Jag vet att du redan vet om att min blogg finns men ja jag ska börja med att jag skriver ungefär ett långt inlägg varje dag och sen kommer små på det också :) igår skrev jag ett långt som du kanske skulle gilla

Wirre Weris Drake

Jag har varit väldigt dålig på bloggningen just nu, damn skola och kidnappa min tid och ork xD haha!

Ida Hawkberg

Jag bloggar i snitt 2-3 inlägg per dag ^-^

Lovisa Westforest

Hej! Jag håller med dig att SSO-communityt verkligen är dött på sommrarna >.> Det är nästan aldrig någon av mina vännar inne och de flesta bloggar går på lågvarv :/ Jag själv har ju en blogg som har varit lite öde på senaste tiden, men nu har jag satt igång den ordentligen igen :D Kika gärna in den och säg vad du tycker, skulle bli jätteglad! :)

Stephanie Snowhall

Min blogg kom igång idag igen, så kika in där om du vill ha update :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.