Chrome Pointer

Saker jag vill ska förändras i SSO

   Det här inlägget är önskat av Alisa Goldstone.

 
   Jag hade aldrig spelat ett MMORPG innan jag började med SSO, och det är väl på både gott och ont. Jag har inget stort att förvänta mig, så jag blir ganska nöjd med vad som finns, men ibland kanske jag kan tycka "det här var ju inte så bra" men utan att veta hur man ska kunna göra det bättre.
   Men det finns en sak som jag vill förändra, och det är stämningen bland spelarna i spelet. Mestadels är det så att chattarna är riktigt tråkiga att se, för det är mest bråk och spam och det har lett till att... folk vill inte skriva i chatten. Det var faktiskt riktigt länge sedan jag såg något vettigt alls skrivas i chatten, oavsett om det är Säg eller Global. Och det är himla trist.
 
   Jag skulle vilja att stämningen lyftes på något sätt. Att engagemanget kom tillbaka, att folk skulle kunna skriva och vara trevliga mot varandra utan att någon besserwisser genast ska komma och säga "du har felfelfel" (känns som att mycket i chatten ligger i att bevisa hur smart och duktig man är), att det ges konsekvenser om man missköter sig...
   Det är väl lite på den nivån alltså. Själva spelet trivs jag med, men det känns som att atmosfären i communityt är stelare än någonsin. Det kanske är jag som inbillar mig, vad vet jag, men det är känslan som jag får och det är något som jag gärna skulle ändra på - hur man nu skulle göra det på enklaste sätt...


Lovisa Westforest

Jag håller med dig fullständigt om detta! I början när man var ny var chatten MYCKET trevligare att se och prata i. Kan det bero på att det är massa fler (och kanske yngre?) spelare i Star Stable nu?

Så var det en till sak jag tänkte fråga; du som har koll på det mesta, vet du om Star Stable kommer ha någon monter på Fhs? Jag missade Lily Rainstorm som skulle dela ut goodiebags men vet du om de kommer vara där några andra dagar under Fhs? :)

Kram Livisa

Svar: Tror inte att det är någon monter. Isf hade det säkerligen kommit upp info på hemsidan, Facebook osv - men jag är faktiskt besviken över att de inte ens berättade officiellt att de skulle ha samarbete med Min Häst och Hööks under FHS (jag hann inte fram i tid för att få en påse, men det är så som jag har fattat saken).
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Lovisa' heh :3

Anonym

Tja jag älskar sso🐴

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.