Chrome Pointer

Saker händer vet ni

   Jag vet att uppdateringen är urkass, men jag har faktiskt inte haft tid att sitta vid datorn. Då man bara har en vecka om året i sin fristad måste man ju ta tillvara på veckan, särskilt då man får rida också! (och jag kanske inte borde klaga över träningsvärk hela tiden, men fyyyyy vad det känns i mage och lår då man går från inte-rida-alls-på-tio-månader till ett-hårt-dressyrpass-om-dagen)
 
   Jag återkommer då jag får tid, helt enkelt ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.