Chrome Pointer

Så galet avundsjuk!

   Jag har sedan många år tillbaka spelat Zoo Tycoon på min fritid - då andra har spelat The Sims har jag byggt djurparker istället. Relativt nyligen kom det ut ett nytt Zoo Tycoon-spel, fast endast till Xbox - och jag äger ingen Xbox! Är jättebesviken över det, och igår hittade jag denna video som fick mig att bli ännu mer bitter över att tv-spel inte är något för min familj... Är det någon som har spelat Xbox-versionen av ZT? Är det så trevligt som det ser ut eller tröttnar man efter ett tag? Jag som ZT-älskare känner ju att jag så oerhört gärna skulle vilja spela det här...
 


Fiona Underland

Jag är också en gammal ZT-spelare! Jag har dock bara spelat ettan med alla dess expansioner. :)
Jag tycker inte att det här nya på x-box ser sådär jätteroligt ut. Liksom, var är djuren?

Svar: Jag är tyvärr jättesvag för vacker grafik, så jag är redan fast, haha... men man ser ju djuren väldigt väl i besökarläget!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.