Chrome Pointer

Ridhustrailer

Jag sitter fast i trafikstockning halvvägs till Falsterbo så jag tänkte snabbt dra en vända över nya uppdateringen. (Mitt gäng var lite segstartat i morse så vi kom iväg en halvtimme senare än planerat och då var det kört med trafiken...)

Jag trodde faktiskt inte att det skulle komma en transport till ridhuset, trots att många ville ha en. Anledningen till det var en diskussion om saken då jag var på Pixel Tales-kontoret, och jag kände att de ändå hade rätt bra argument för att inte ha en transport där. Dock så är ju ridhuset en av Jorviks populäraste platser och en transport sär känns ganska självklar att ha. Jättebra grej tycker alltså jag, och det ska bli kul att göra de uppdragen i helgen.

   Jag kommer btw hem på fredag kväll, men ni bör inte förvänta er att jag hinner ta tag i allt här innan lördagen. Om saker går som planerat ska jag börja spela in SSL2 på lördag eftermiddag, så ni kan ju börja hålla utkik då :)

   Nu har min buss nästan kommit i rörelse så jag ska koncentrera mig på annat och återgår här till tidsinställda. Till helgen alltså!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.