Chrome Pointer

Perfect Sit?

   Är det någon som har ett Perfect Sit-träns och har köpt till käkrem till det? Eller om ni bara råkar ha en bild av ett träns med käkremmen på (på en häst alltså) så skulle jag gärna vilja se det... Jag har fastnat djupt nere i träsket och har kommit fram till att den dagen jag köper häst (vilket i den här takten lär ta tio år, men aja) så vill jag ha ett träns från PS, dels för att de är supersnygga (har ni t ex. sett det nya High Jump Revolution? Riktigt annorlunda men galet snyggt, särskilt med fårskinnsludd på nosplattan!) och dels för att utformningen verkar fungera så himla bra på hästarna. Titta hur bra nackstycket ligger an bakom öronen, till skillnad från ett vanligt träns!
   Hursom, det gör detsamma vilket av tränsen, men om ni har bild på något av dem med den tillköpta käkremmen skulle jag gärna vilja se, bara för att jag är nyfiken ^^
 
   Det snygga tränset Flying Change Revolution från Perfect Sit of Sweden - dock utan käkrem, och jag skulle gärna vilja se hur det ser ut med remmen... Bild från officiella hemsidan, originallänk genom att klicka på bilden.


jullA

Jag har ett ps träns och tycker det funkar sjukt bra men har inte käkremmen men har funderat på att köpa en

Svar: Oh, så du märker verkligen skillnad från ett vanligt träns? Intressant!
Esmeralda Silverforce

jullA

Ja min häst har aldrig varit mjukare

Hanna

Jag har ett ps träns (utan käkrem). För "min" ponny funkar det super. Han är mycket mjukare och mer bjudning. Han tar själv initsiativet till att bära sig själv nu. Trodde aldrig att ett träns kunde göra sådan skillnad. Det är helt klart värt det!

Molly

Varför använder man en käkrem? :o

Svar: Man säger ju att det är för att tränset ska sitta kvar, men det stämmer ju inte riktigt med dagens designer... det är sällan käkremmen faktiskt gör någon skillnad. Tror mest den är estetisk i dagsläget!
Esmeralda Silverforce

Molly

Nej, käkrem, vad säger jag haha, jag menar den extra remmen som sitter vid nosgrimman :) Har hört att den används för att hästen inte ska kunna gapa osv, men det är ju bettet som orsakar mest problem.

Svar: Vissa tycker att den är bra eftersom remmen stabiliserar bettet lite så att det ligger mer still. Jag är inte något vidare påläst om bettets exakta effekter (jag skulle kunna dra en föreläsning men den skulle inte vara 100% korrekt så det känns inte värt det) så om du vill läsa på vidare föreslår jag en Googling :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.