Chrome Pointer

Önskefunktioner i SSO

   Det här inlägget är önskat av Alisa Goldstone.

 
   Som jag har sagt tidigare så trivs jag väldigt bra med SSO som det är nu, men det finns några saker jag önskar mig ändå.
 
   Uppdaterad garderob - om jag ska hämta ut kläder för att fota en häst kan det ta väldigt lång tid. Detta är mest för att jag inte ser hela hästen då garderoben är öppen, samt att alla kläders ikoner är gråa och man måste hovra över typ allt för att veta vad som finns där. Jag skulle vilja att:
   - Klädernas ikoner skulle rättas så att man lättare ser vad det är där. Vissa ikoner är felaktiga - om det är en tjocktröja på ikonen så måste ju själva objektet också vara en tjocktröja, t ex.
   - Klädernas ikoner bör vara i färg, så att man lättare har ett hum om vad som finns där. Behöver inte vara med mönster och allt, men det kan ju underlätta så att man vet om plagget är brunt eller rosa.
   - Garderoben skulle ordnas upp så att man ser hela ryttaren och hela hästen, helst ur valbara vinklar, samtidigt som man har tillgång till garderoben. Jag har spelar på många olika datorer med olika upplösning på datorskärmarna men jag har aldrig kunnat se hela ryttaren och hästen, vilket för min del har varit ett störande moment.
 
   Provridning - detta är något jag har varit lite skeptisk till, men efter en period av funderande samt efter att ha lyssnat till vad andra tycker så tror jag att det kunde vara en bra grej i spelet. Spelaren skulle alltså kunna få provrida en häst under ett begränsat antal minuter, t ex tio minuter i ridhusets dressyrdel, innan man köper hästen. Då man har provridit kan man välja "ja" eller "nej". Medan man provrider kanske det kunde finnas en text på skärmen, typ "du provrider´en häst", så att man inte håller på och provrider häst på häst bara för att fota den men sen struntar i att någonsin köpa den. Så tänker jag, iaf!
 
   Simma med hästen - nu finns det en badzon, vilket jag älskar, men jag hoppas lite att det i framtiden utvecklas så att hästen simmar istället för bara travar. det är dock en ganska onödig detalj och jag förstår absolut om det aldrig blir så.
 
   Man- och svansfunktionen - jag vill uppdatera funktionen så att man kan välja man och svans separat (t ex knoppar med en tjock svans), samt lägga till fler manstilar som stubbman och ponnyfläta. Jag vill också att knopparna ska få alternativet att ha en knopp i pannan, istället för att knopparna stannar mitt mellan öronen (tycker det ser jättekonstigt ut!).
 
 
   Mer än så kommer jag faktiskt inte på för stunden - som sagt, jag är ganska nöjd med hur det är i SSO :)


Moa Ponyforest

Har gjort en liten redigering till dig! ^^ Den finns på min blogg, men jag undrar om du vill ha den över mejl också? :)

Svar: Åh vad gulligt av dig! Jag har väldigt dåligt internet just nu så jag kan inte se den, men skicka den jättegärna på mejl så kollat jag då jag är hemma igen :D
Esmeralda Silverforce

Caroline Winterdaughter

Tänkte på detdär med prov ridning, det borde vara typ så när man är i köp häst menyn så finns det en knapp som står ''provrid'' och för att göra det måste man har sin starthäst, och medans du kan se den hästen du provrider så kan andra inte se den utan ser din starthäst :D

Malin bunnylee

Jo man kan vinkla när man e i garderoben. Men man får göra det innan man klickar på garderoben. Det gör iaf jag ;)

Svar: Är fullt medveten om det men tycker inte att det räcker - man kan inte stå i vilken vinkel som helst och för art byta vinkel måste man stänga ned garderoben. Så tycker jag inte alls att det borde vara!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.