Chrome Pointer

Oj, så mycket nytt

   Gissar att ni redan har sett nyheterna - Tobbe Larsson kommer ju nämligen till Jorvik idag.
 
Tobbe ger dig tips och tricks på hur du på bästa sätt handskas med din häst!
 
   Det var så himla mycket nytt! Får lista upp det så att jag inte missar något:
 
   Uppdrag med Tobbe - Jag är lite fundersam över vad det innebär med att vi ska få tips av Tobbe varje dag. Eftersom uppdragen med honom blir tillgängliga tidiga i spelet (vad blir det, typ level 4-5 nånting?) så känns det lite som att det blir bra-att-ha-tips för de som inte har spelat så länge, men man vet ju inte. Att han blir en hästtränare också är för min del lite "meh, okej" - jag använder inte den funktionen själv, eftersom jag är alldeles för snål!
 
   Nya kläder vid Wolf Hell Inn - Med tanke på beskrivningen "fruktigt" så tror jag inte att det blir något för mig, men det blir spännande att kika på!
 
   Hästmarknaden - Bra att Ferdinand och Eddie är tillbaka; blir kul att se vilka hästar som kommer till dem nästa vecka! Jag måste tjäna ihop lite JS nu, haha, för jag vill köpa ett par grejer i deras butik.
 
   Borttappat paket - De borttappade paketen är ganska roliga tycker jag, de ger en något att göra. Får återkomma om det då man vet vad det är för belöning!
 
   Övernattning - Jag är inte mycket för övernattningsfunktionen, men jag antar att det är bra för de som vill sova över? Hoppas dock att det inte bidrar till mer spoilers i chattarna då det kommer nya uppdrag, nu då fler har råd att sova över.
 
   Midsommar - Jag orkade inte bry mig mycket om midsommarfestligheterna, så jag gjorde skattjakten väldigt få gånger. Jag fick ändå några hästdekorationer som jag nästan hade tänkt köpa nån gång, så det var trevligt!
 
 
   Jag kommer nog spela in Vinterryttaren idag (har ni sett att första avsnittet redan är uppe?), men det här måste man ju inspektera :) Rätt stor uppdatering, det är väl kul!


Lena Crazystreet

Låter lite kul med Tobbe men känns mer som om man längtar efter dem nya hästarna från marknaden.
Jag hoppas såklart det kommer fjordingar:)
Vad vill du ha för ny ras ?
Måste säga att jag gillar din blogg:)

Svar: Jag tror inte att det måste vara en ny ras - om det skulle bli något som är så efterlängtat som fjordingar så kommer vi antagligen få en teaser innan :) Är inte så himla tagg på nya hästar ändå, eftersom jag har så många i spelet jag redan vill ha ^^ Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Lena Crazystreet

Sant.
Ja jag önskar dock fjordingar kommer:)
Ja många hästar har jag med men dem flesta är i level 15:)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.