Chrome Pointer

Nytt område

 
   Dags att åter dra ut den hederliga spoilerskylten, för det har hänt grejer i SSO nu! Om ni inte vill spoilas av det som möjligen kan ha att göra med kommande huvuduppdrag, sluta läs nu.
 
   I onsdags hörde jag rykten om ett träd. För att specifiera det lite mer - ett urträd. Jag begav mig alltså upp i Firgroves berg, och efter en stunds klättrande, felridningar samt diverse fula svordomar var gång man fastnade, så...
 
 
   Detta stiliga urträd ligger högt upp i Firgroves berg och går att få från bergspassvägen. Det finns faktiskt - hör och häpna - även en varg uppe på berget! Jag brydde mig inte så mycket om den, så jag vet inte om det fanns fler, men det var verkligen på tiden att det faktiskt dök upp en varg i Firgrove (Ni som har spelat Höstryttaren bör förstå vad jag menar).
   Man kan ju anta att detta träd kommer ha något att göra med huvudstoryn, och jag hoppas detta betyder att det inte kommer ta ytterligare ett halvår innan det händer något på den fronten. Kanske vi får nya huvuduppdrag redan till hösten? :D
 
   Förutom trädet fanns det flera vackra klippavsatser där man har utmärkt utsikt över Jorvik. Bara att rida runt trädet för att kunna se både Firgrove och Valedale!
 
 
   Undrar ni hur man tar sig dit? Frukta icke!
 
 


Ava Nightroad

Åh vad roligt! Tack för att du visade var det fanns :) var precis och klättrade i den där cp backen för några dagar sen. Borde haft större tålamod :)

Svar: Kul att du fick hjälp av videon :) (Angående att du använder uttrycket "cp" - jag vill absolut inte pika dig, men det vore trevligt om du ville läsa det här inlägget: http://monokerus.se/2014/february/forolampningar-som-borde-undvikas-2.html)
Esmeralda Silverforce

Wirre Weris Drake

Det var så otroligt vackert, jag var där på kvällen första gången och det var så magiskt att se det glittrande trädet *-*

Sabrina Eastforest

Åh Tack för att du visade :D Hoppas det kommer nya mystiska uppdrag snart då. Det kanske har något att göra med Annes försvinnande!

Svar: Det är fullt möjligt att det är så! Jag tror inte att det kommer nya uppdrag innan hösten (då många är bortresta finns det ingen vits att släppa nya huvuduppdrag), men förhoppningsvis så händer det grejer längre fram... :)
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

Hej! Ber om ursäkt för att jag använde uttrycket "cp". Det är ju ett uttryck som jag och de jag umgås med många gånger slängt ur oss utan att det har något ALLS att göra med att vara nedlåtande mot utvecklingstörningen... :/ Läste ditt inlägg om förolämpningarna. Du har väldigt rätt, från och med heter vägen spunk-backen :) forsatt trevlig dag!

Svar: Hahah, spunk-backen lät iaf mycket roligare :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.