Chrome Pointer

Nu får det bli paus

   Spellistan på YouTube med min nya Ride Through av Höstryttaren (som jag började sent igår) uppgår redan till ca två timmar och nu blir det SSO istället, för jag saknar lite liv och rörelse omkring mig. Om ni tittar på min Ride Through vill jag förstås gärna höra vad ni tycker, och om ni har förslag på vilken häst jag borde rulla runt på ett tag tycker jag att ni kan säga till ^^ Tänker inte länka spellistan nu, men kanalen heter som vanligt Monokerus! (Ni kan söka på mitt namn så kommer den upp också.)
 
   Men nu behöver jag hoppa in i livligare marker, för jag saknar att glida runt på mina fina pixelhästar.
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.