Chrome Pointer

Noll spelande

   Det gick ju bra med den där midsommarskattjakten känner jag - jag har inte hunnit spela alls sedan i onsdags. Typiskt - men den kanske är kvar även efter nästa vecka? Man få väl se, men snart står jag datorlös igen.
 
   Iofs så verkar hela SSO-communityt ha dött av helt, men det beror väl på att det faktiskt är sommar. Jag kommer iaf komma igång lite mer då jag kommer hem nästa fredag, för jag är just nu supertagg på både att leka med Photoshop och börja spela in SSL Episod 2. Innan dess ska jag bara köpa ett headset - känns skönt att faktiskt ha råd att köpa något man vill ha för en gångs skull ^^
 
   Nåja, eftersom jag inte har hunnit spela SSO har jag inte direkt något roligt att prata om. Jag fick ett par tre stycken rubrikförslag nu i veckan, så de dyker upp under nästa vecka :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.