Chrome Pointer

Nattligt sällskap

   Jag är vanligen inte jättesocial i SSO och nu då jag inte har spelat mycket under sommaren har jag knappt sett en kotte jag känner. Därför behövdes verkligen stunden i går kväll då jag gled runt en stund med Alva och Myra!
 
   Notera att jag för en gångs skull hade med mig ett av mina husdjur - cat, imma kitty cat! 
 
 
   Vi kan väl sammanfatta det hela i att Alva köpte en nya häst (-> den svarta snyggingen hon rider på) och att jag tvingade Myra att titta på Sagan om de Bannlysta (<- episk parodi). Vissa stunder, trots att de må vara korta, behövs verkligen för själen, och det är himla häftigt hur man kan få såna bra upplevelser trots att människorna man umgås med kan vara hundratals mil bort. Tänk detta fenomen vid namn internet!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.