Chrome Pointer

Nästa spelserie...

   ...blir Star Academy. Jag kommer då spela igenom spelen precis som jag gjorde med SSL.
 
 
 
   Det finns dock en grej som jag behöver bestämma först - vilken karaktär ska jag spela som? Och det får ni bestämma! Vi tar en sak i taget, för jag tror det kommer ta ett tag att spela igenom de här spelen.
 
 
Vilken spelarkaraktär ska jag spela SA1 (Star Academy: Audition!) som?
  
pollcode.com free polls 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.