Chrome Pointer

Lite musiktips

   Jag har flera gånger under frågestunder fått frågan vad jag gillar för musik, och jag känner att jag inte har kunnat ge så jättebra svar på det. Vad gör man åt det? Nu då inläggsidéerna ändå tryter så får ni här lite musik som jag tycker om och som gör mig glad :)
 
   Jag förstår att det här kan verka lite förvirrande, för det är... en ganska bred smak jag har ^^'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Jag kan sammanfatta lite med att säga att jag lyssnar på nästan allt - kanske bara inte så mycket inom vissa genrer. Smörig pop kan absolut blandas med hårdrock, på mina spellistor kan country gå hand i hand med soundtrack från filmer, det enda som betyder något är om själva låten/hopkoket av låtar (som i några medleyn här uppe) funkar för mig :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.