Chrome Pointer

Lite annat

   Idag har jag knappt suttit vid datorn, eftersom min bästa vän Lily Goldforce bestämde sig för att våldgästa mig. Ni skulle allt se oss då vi är igång, idag slutade med att vi låg helt utslagna i varsin ände av mitt vardagsrum och förhörde varandra på olika Harry Potter-quiz...
 
   Jag har planerat att det endast ska vara två avsnitt kvar av Höstryttaren. Jag vet inte om jag lyckas dra ihop det på så sätt, men det är planen, och tanken är att jag ska bli färdig idag. Om det går? Inte en aning. Jag ska dock förbereda och börja filma redan nu, för den här kvällen tänker jag ägna åt att titta på Men In Black; då man inte har en enda bra DVD hemma uppskattar man verkligen då det kommer bra filmer på tv!
 
   Jag började också jobba på en bild av en SSO-fjording tidigare idag. Det är en målad bild baserad på Lindas häst Meteor - den lär komma upp här rätt snart, har bara en massa skuggning kvar :)


Emma Mountainfoot

Spelet är grunden till starstable online och kommer ifrån 2002

Svar: ...Va?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.