Chrome Pointer

Klart för idag

   Jag håller på att spara del 14 av Höstryttaren nu - den blev MYCKET längre än jag hade tänkt mig, för att resvägen tog så lång tid... nästan 30 minuter ligger avsnittet på. Nu ska jag inte spela in något mer idag, men del 14 kommer upp på YouTube så snart som möjligt. Det kan dock ta uppemot en timme.
 
   Idag har jag spenderat så mycket tid framför datorn så då jag har fått ordning på avsnittet samt förberett inför nästa (ie. ridit tvärs över Jorvik igen) ska jag stänga ner och hitta på något annat. Mer av mig lär ni alltså inte se idag, men I'll be back i morgon :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.