Chrome Pointer

Jovisst ja, hade glömt-

   Jag köpte faktiskt en Min Häst-tidning för att få Mulle-tröjan - eller rättare sagt, jag skickade min mamma för att köpa tidningen, eftersom den kom ut medan jag var bortrest och jobbade. Mamma tyckte det var lite lagom kul att bli ivägskickad till affären för att köpa en barntidning åt sin vuxna dotter...
   Jag fick iaf Mulle-tröjan, vilken var riktigt söt, samt 200 SC. Tröjan var egentligen inte av så väldigt högt intresse, men jag älskar att samla på saker så det var en kul grej ändå. Jag tycker det är jättekul då SSO kan ha samarbeten på det här sättet; för jag hade nog aldrig räknat med att världens mesta häst, som jag tyckte så mycket om som liten, skulle hamna i mitt favoritspel!
 
 
   Idag har jag spelat in SA2, och det sista avsnittet, nummer 7, håller på att laddas upp på YouTube just nu. Vet inte om jag kanske ska göra annat i morgon, eftersom jag nu har spelat in rätt mycket under de senaste dagarna, men halva Star Academy går nu alldeles strax att se :) Ni kan se videorna antingen på min YouTube-kanal Monokerus eller i inlägget under det här, som spellista.
 
   Mycket roligare än så här blir det iaf inte nu, jag behöver en liten paus från datorn efter så pass mycket inspelning ^^


Malin bunnylee

Tycker jättemycket om din blogg :) en fråga. Hur länge kan man köpa min häst och få tröjan?

Svar: Tack så mycket! :D Jag vet inte hur länge det här numret finns ute, men jag tror inte att det kommer finnas kvar länge till!
Esmeralda Silverforce

Maggie F på server 2

Det är jättekonstigt. För jag har köpt båda min häst tidningarna med SSO-innehåll. Men när jag använde dom idag för att det var dubbla SC så fick jag inte tröjan! Jag har heller inte fått något brev i brevlådan. Jättekonstigt!

Svar: Oj! Om tröjan inte dyker upp får du nog mejla SSO och fråga vad som har hänt. Se bara till att du behåller koden du använde!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.