Chrome Pointer

Ingen Larsson i sikte

   Ni vet väl alla nu att Tobbe Larsson är planerad att komma till SSO som en NPC snart. Då det först förkunnades i någon tidning (vafasen var det, Hippson eller Expressen?) sades det att det skulle bli "snart". Det bekräftades också på Tobbes Instagram, och i ytterligare en kvällstidning under förra veckan sades det att NPC'n skulle komma till SSO den tredje juli. Jag vet inte hur många som trodde på det, men jag var skeptisk direkt, eftersom det var en torsdag.
   Jag tycker att jag har sett lite besvikna reaktioner från spelare runt om i communityt, trots att jag inte har hunnit vara särskilt aktiv under de senaste tre veckorna, så jag får väl återigen nämna faran med att lita för mycket på rykten. Innan SSO-teamet själva bekräftar att NPC'n kommer till spelet så kan det ju faktiskt ta ett tag. Nu tycker jag det är väldigt konstigt att ett felaktigt datum släpptes sådär, jag förstår verkligen inte vad det handlade om. Men, tänk på att inte ta saker för givet, helt enkelt!
 
   Min gissning är att NPC'n kommer någon gång under sommaren. Om man tittar efter datumet "den tredje" som infaller på en onsdag så är det den tredje september som gäller i så fall - tror ni att man får vänta så länge?


Adalyn snowburg

Jag var på kontoret fön några veckor sen och fom bekräftade till mig att han ska komma snart :)

Svar: Då jag var på kontoret i april sa de att den nya hemsidan skulle komma "snart" och den kom tre månader senare - därför tänker jag inte dra några slutsatser innan vi har fått ett klart datum :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.