Chrome Pointer

Gah, all denna väntan

   Egentligen skulle jag kunna dra igenom sista episoden av SSL ganska fort, men eftersom min externa hårddisk har spunkat lite flyttar jag över allt material till min "riktiga" hårddisk för säkerhets skull. Det innebär också att jag inte fifflar så mycket med datorn samtidigt, i hopp om att det kanske ska gå liiiite fortare.
   Min process ser vanligen ut såhär:
 
   1. Spelar in ett avsnitt
   2. Redigerar avsnittet i Move Maker (aka. lägger till logga i början och hänvisning till Jorvikipedia i slutet samt ändrar ljudinställning lite)
   3. Sparar avsnittet. Detta tar jättelång tid och eftersom det alltid blir ett litet "ping!" då det är klart vill jag inte spela in samtidigt.
   4. Då avsnittet är sparat laddar jag upp det på YouTube, och så fort som processen där fungerar som den ska gör jag något annat - sista dagarna har jag börjat spela in nästa avsnitt under den tiden.
 
   Några av er har också svarat på frågan om vilken spelserie jag ska gå igenom härnäst. Just nu leder Star Academy med 9 röster över Årstidsryttarnas 6 röster. Jag tror ändå det kan vara bra att ta Star Academy härnäst, eftersom det faktiskt funkar lite som en övergång mellan SSL och SS, så det blir antagligen så.
 
 
   Btw så har jag än inte sagt något om gårdagens uppdatering i SSO. Jag tycker det är bra med nya dagliga uppdrag, för man tröttnar ju på vissa efter att ha gjort dem typ hundra gånger om. Lite nice med en ny ryktesfraktion att jobba sig upp i också; dock har jag kvar G.E.D, för jag har inte pallat jobba på med de uppdragen. Känns inte värt det då man får så otroligt lite rykte!
   Den nya frisyren var jättesnygg framifrån och bakifrån, men jag tyckte den såg liiiite mysko ut från sidan. Sen är jag nöjd med Esmes utseende just nu, så jag lär nog inte byta själv, även fast man faktiskt var lite frestad :)
 
   Nu börjar iaf min dator vakna till liv igen så jag ska återgå till inspelningarna. Ska nu klippa ihop SSL4N4 samt spela in SSL4N5 - dags att återbesöka min barndoms värsta mardrömmar!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.