Chrome Pointer

Försening

   Äh, det tar några dagar innan jag kommer igång med inspelningarna av SSL2 - självklart var det lite grejer som sket sig på vägen. Däremot har jag återigen börjat med min realism-serie av exteriörbilder på mina hästar, så om jag pallar med det kommer ni få se Gambit senare idag :)
 
 
   På tal om något helt annat så är det ju verkligen lågsäsong då det kommer till datorer. Det är bra väder, folk är lediga, folk reser bort. Jag märker det genom att jag har väldigt mycket färre bloggar att läsa än i vanliga fall, och statistiken här på bloggen har sjunkit något enormt. Det sistnämnda är dock inget jag oroar mig över - jag skulle kunna blogga även om inte en kotte läste, jag gör ju det här för att det är kul!
   Men jag vet att många har svårt att komma på saker att blogga om nu under sommaren, och jag har sett att flera bloggare håller på med mina gamla bloggutmaningar, vilket är superkul. De jag minns just nu är Alicia Starnight, Luna Snowwatcher och Esther Lightwater - kika in hos dem om ni vill se vad de har skrivit än så länge! Om du också gör någon av utmaningarna just nu, kommentera så får du också en länk! Jag tycker själv det är riktigt kul att folk vill använda utmaningarna; nu har jag ju både komponerat dem och gjort dem en gång själv så de hjälper inte mig mycket, men det är som sagt kul att se vad andra skriver i dem :) Om du själv vill använda utmaningarna, klicka HÄR!
 
   EDIT: En bloggutmaning hittas hos Alisa Goldstone!
 
   Jag traskar in i Photoshop-träsket igen och kanske dyker upp om några timmar. Tjofräs!


Jennifer Starrock

Har inte börjat med den men tänker göra :D

Wilma Youngforest

Jag tänkte börja på utmaningen om starstable online idag ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.