Chrome Pointer

En Instagram-tävling hos...

   ...Stephanie Snowhall! Hon lottar ut en SC-kod från Min Häst-tidningen där man också fick Mulle-tröjan. Kika in på hennes Instagram (Länk till den HÄR) och delta om ni är ute efter den koden! Vinst av koden innebär 200 SC samt en tröja med Mulle-motiv!
 
   Är det fler av er som lottar ut en sådan kod? Hojta till så får ni också en länk isf!


Lily Rainstorm

Dessvärre så innehöll tidningen ingen tröja utan goodiebagen som jag gav henne innehöll den föregående tidningen med endast 200 SC haha.. Så vi får se vad hon väljer att göra.
För övrigt har jag faktiskt en tävling på min blogg just nu där man kan vinna hela goodiebagen. Så vill du sprida vidare det vore det hur snällt som helst!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.