Chrome Pointer

Det går fort vet ni

   Jag är färdig med Episod 2 av Starshine Legacy och Nivå 7 sparas just nu i redigeringsprogrammet. Nivå 6 håller på och laddas upp på YouTube och så fort som Nivå 7 är klar i WMM laddas det också upp. Jag börjar spela in Episod 3 idag, och ser hur långt jag orkar - jag har haft problem med halsen hela sommaren så jag måste passa rösten så att den håller.
 
   Då hela Episod 2 ligger ute på nätet lägger jag upp spellistan med min Ride Through här igen, så slipper ni jaga efter den. Det kanske tar en stund dock, för det verkar vara något problem med YouTube så att klippen laddas upp långsammare än vanligt. Sen tar det ju lite tid också för att det är bra kvalité på klippen, och det blev nästan ännu värre då jag skaffade en mic med riktigt bra ljudupptagning...
 
   Aja, det är iaf på väg ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.