Chrome Pointer

Del 4 på gång

   Star Academy 3 laddas upp på Youtube nu, och nu har jag bara ett avsnitt kvar, alltså spel nummer 4. Efter det kommer jag någon gång börja med Höstryttaren och gå igenom Star Stable-serien - vet dock inte hur lång tid det kommer ta, eftersom jag åker iväg och jobbar igen nästa söndag.
 
   Men SA4 kan jag börja spela in redan idag - måste bara ha svar på en fråga:
 
 
Vilken spelarkaraktär ska jag spela SA4 (Star Academy: Starstruck!) som?
  
pollcode.com free polls 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.