Chrome Pointer

Wiho!

   Den stora skoluppgiften till nästa vecka är färdig (och jag hade den färdig så pass tidigt idag att jag hade ungefär två timmars fritid - satte mig i en soffa och hann läsa ut "A study in scarlet", bästa skoldagen någonsin ^^), jag ligger otroligt bra till i min mattekurs (vilket är chockerande eftersom jag alltid har haft svårt med matten, men just nu ligger jag i framkanten av klassen) och i morgon är det temadag och skolans temadagar ger mig äckligt mycket ångest så i morgon tar jag faktiskt ledigt. Just nu ser livet ganska nice ut och så har det inte varit på väldigt länge, och jag hade faktiskt helt glömt hur det känns.
 
   I SSO-väg är Helios på lvl 8, det går undan här! Levlingen är faktiskt fortfarande rätt rolig, det är nice ^^ Jag brukar tröttna rätt fort på levling, tror att jag inte är ensam om den saken. Den här gången går det dock lite lättare än det gjort på länge, så det får allt ta och hålla i sig nu! 
 
   Har ni en häst (eller flera) att levla just nu?






Charlotte Snowborn

Låter som en mycket givande dag om man dessutom får chans att sitta ner och läsa Sir Conan Doyle. Minns fortfarande förtjusningen när jag upptäckte böckerna i min mormors bokhylla =P

Just nu två hästar att levla, Aysu som borde vara i level 15 senast lördag, och sedan Scheherazade som bara är i level 3 eller fyra tror jag.

Nadia Moonnight

Jag levlar två hästar, Goldstar och Icewhisper. Jag levlar dom varannan dag och då blir det roligare och inte bara samma sak hela tiden, tycker jag.

Lilly Underwood

Har två hästar att levla, Northprince min andalusier, och Applecrush, ponnyn :) Ponnyn skiter jag däremot i, så sjukt sega.. Har bara för att ha typ :)

Lilly Underwood

Level 8 än så länge på andalusiern och 5 på ponnyn :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.