Chrome Pointer

Vad hände igår kväll?

   Jag loggade in på spelet klockan fem. Loggade ut strax innan elva. Hade då suttit på fiket Grå Munken med ytterligare tre femtedelar av klubben (+ Juliette ett tag) och tjötat i två timmar om typ allt. Bestämde mig för att sova då jag insåg att jag inte hade den blekaste om vad jag faktiskt skrev (samt började langa ur mig en massa engelska fraser som jag inte är riktigt säker på om de alltid passade i sammanhanget).
   Titta så söta Siri och Myra är, vet inte riktigt vad som hände där borta - Gen är bara allmänt fab, kom vi fram till
 
   Vi hade ganska många diskussioner under de där två timmarna, men den jag vill dela med mig av var då vi snackade om att borden på caféerna kanske är lite små. Nu är jag lite osäker på hur det ser ut i t ex FP, där det åtminstone förut har funnits större bord, men jag tycker det skulle kännas rimligt om det fanns åtminstone ett bord per fik som rymmer plats för fem personer. Varför just fem? För att en full grupp skulle få plats (dessutom är vi bara fem i klubben, haha). Så, ett bord som räcker för fem (gärna ett runt, tycker jag - riddarna kring runda bordet, haha) och dessutom vore det väl lite nice om grejerna man köper i caféet finns kvar på bordet liiiite längre. Det kändes som att det man köpte var där i typ tio sekunder, och det gjorde mig ju inte mer tagg på att lägga ut pengar på funktionen.
 
   Då jag sedan övergav det sjunkande skeppet, för att citera mig själv, började jag av någon anledning fundera över SSO's grupptävlingar. Ni vet, försten till, fånga flaggor och vad mer det nu är. Jag kan säga direkt att det är sällan jag minns att dessa tävlingar faktiskt existerar. Och det är synd, för jag tävlade några precis då de kom (i spelets yngre dagar då jag var lite modigare och bara råkade hamna i grupp med människor som ville tävla) och tyckte det var riktigt kul.
   Så vad kan man göra för att lyfta fram dessa tävlingar? Till att börja med så kanske man kunde få göra åtminstone någon av dem som daglig tävling, som man kan dra igenom under levlingsrundan. SSO kanske kunde påminna om dem i nyheterna eller något. Eller, så ändrades funktionen - för att kunna tävla i tävlingen måste man antingen vara i en grupp, eller i en klubb. Grupperna just nu anser många vara alldeles för små, och det förstår jag att de tycker. Men om det fanns någon funktion med tävlingsgrupper inom klubben, så att man kunde starta en tävling om fler klubmedlemmar fanns inom en viss radie från tävlingen? (Tänk er typ att det finns en fyrkant typ som en parkeringsplats vid tävlingens anslagstavla - alla klubbmedlemmar som står i den hamnar automatiskt i en grupp eller något)
 
   Det var typ det. Jag måste panikstäda hemma (vilket är den enda anledningen till att jag är vaken så här tidigt på den enda dagen jag kan ta sovmorgon) men jag återkommer under dagen.






Myra R

Alltså jag flikade ner SSO för att smurfa lite.. Sedan när jag öppnade spelet igen gled man åt sidan.. Hm. Väldigt snitsigt utformad funktion :P
Genevieves hatt var inte fabolös, den var ivääägen. ._.'

Genevieve Nightbard

^Oh no she didn't.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.