Chrome Pointer

Superpraktiskt

   För några veckor sedan fick jag ett paket Sticky Notes från mamma. Ni vet såna där gula papperslappar med lim längsmed en sida som man kan sätta fast på väggar och papper. (I mitt fall, väggar ^^') Grejen med just det paketet är att de är mycket bredare än vanliga notes, vilket innebär att jag får plats med mer text (y) använder dem hela tiden just nu och skriver upp bloggidéer (t ex häromdagen fick jag tips på blogginlägg, så de skrev jag upp så ska jag försöka komma fram till hur jag kan skriva dem) samt vad jag ska tänka på inför bloggdesignen jag drar upp till våren. Alltså typ färger (skriver upp färgkoderna så att jag inte tappar bort dem), om jag ska ha nya ikoner, hur headern ska se ut samt funktioner jag funderar över. Om man har ett sånt sjukt dåligt minne såsom jag har så behövs det!
   På tal om vår så är det totalt snökaos utanför mig. Det blåste som bara den då jag åkte hem från skolan och sen precis då jag kommit innanför porten blev det en galen snöstorm! Jag älskar stormar så länge som jag är hemma och kan se dem genom fönstret, haha ;)
 
   Okej, SSO. Helios kom upp i lvl 10 igår, nu kommer man till den tråkigaste delen av levlingen - då man inte längre går upp en nivå per dag. Det går undan iaf! Vet dock inte om jag ska köpa häst nummer 10 då Helios är färdig eller om jag ska vänta med det. Kan inte heller bestämma mig för vilken häst jag faktiskt vill ha, eftersom jag har ett antal planerade. Nästa häst blir också en grabb, så att jag har fem ston och fem hingstar/vallacker. Har två ston i åtanke som ska flytta hem då Hästön kommer, och de är båda så fina och efterlängtade så det finns inte.
   Lång historia kort - jag hoppas verkligen att Hästön kommer snart, jag vill fylla ut stallet med ännu fler fina hästar ^^
 
   Nu - levling. Tjofräs!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.