Chrome Pointer

Ståtlig och med horn i pannan

 
   Nejmen skämt åsido, enhörningar. Jag drog ett kort snack om enhörningar... någon gång i somras, tror jag. Kopplade enhörningar till den söta t-shirten som går att köpa i Silvergladebyn.
 
  Sedan dess har enhörningen i sig blivit lite viktigare för mig. Enhörningen är ju mitt signum - mitt namn och min logga. (För er som inte varit här så länge - Monokeros är latin/grekiska/+några andra språk för Enhörning.) Och vem gillar inte enhörningar, dessutom?
   Då jag skrev det förra inlägget sa jag typ "åh det vore väl lite kul med enhörningar i SSO, och man vet ju aldrig vad som händer i Jorvik, höhö". Det där att man aldrig vet vad som händer i Jorvik stämmer ju, det märker vi ju hela tiden.
   Jag är dock tveksam till om vi någonsin kommer få enhörningar i SSO. Jag har sett folk (mestadels i global) som sagt att de vill ha enhörningar och pegaser (en pegas, flera... pegas, pegaser? Hur fasen böjer man det ordet?) i spelet, och ja, det vore väl kul. Men det känns inte som att det helt enkelt passar riktigt i spelet. Jag kan ta om det blir någon häst med vingar i framtiden - ni som har varit med sedan SSL's tid känner nog till den vackra bilden på Anne och Concorde från SSL3 där Concorde har vingar. Men liksom att sälja magiska hästar i köpstallen känns inte som SSO's stil, även om det vore åzum. Tro mig, jag skulle säkert vara en av de första att införskaffa en om de faktiskt skulle komma till spelet, men jag tycker inte att det känns troligt, helt enkelt. Det skulle liksom inte riktigt kännas som SSO längre då, tror jag.
   Om jag övergår till en mer praktisk synpunkt, så skulle det antagligen vara pest och pina för SSO-teamet att försöka rigga en häst att flyga med snygga vingar. Kaos! Då skulle det uppenbarligen vara enklare med en enhörning, som helt enkelt bara skulle ha ett horn i pannan. Men där är det ändå ett problem, då det kommer till tränsens pannband. Det kan lätt krocka - har sett både spel och målningar som haft dilemmat med ett horn som krockar med pannbandet.
 
   Slutsats - Enhörningar (och pegas/er) är åzum, men jag vet inte om de skulle funka särskilt bra i SSO. Hästarna är grymma som de är, liksom. Faaaaast jag skulle digga att ha en enhörning, om inte annat som maskot.
 
 
 


Alma Rainfall

Det heter Pegasus, en Pegasus, flera pegasuser.

Svar: Pegasus är ju bara namnet på en enda pegas, det är ett vanligt missförstånd att det är så rasen heter ^^ http://sv.wikipedia.org/wiki/Pegas
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Jag tycker också om enhörningar ^^ trodde först att namnet på grekiska var Monocerus efter en hästfilm. Men sen såg jag att den heter Monoceros 8)
https://www.google.se/search?hl=sv&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=859&q=monoceros&oq=monoceros&gs_l=img.3..0j0i24l6.760.3638.0.3910.11.9.1.1.1.0.44.356.9.9.0....0...1ac.1.32.img..0.11.364.kRtKDqxBH4M#imgdii=_

Svar: Ja asså stavningen är ju en historia för sig - jag vet att det finns något språk som stavar det såsom jag alltid har gjort här, men jag minns inte vilket x'P
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.