Chrome Pointer

SSO-fri för dagen

   Dunkande huvudvärk och lite allmänt "orkar inte ta tag i någonting alls"-humör, så jag struntar faktiskt helt i spelet idag. I morgon är det däremot onsdag, och det är ju alltid intressant om något.
 
   För att klaga av mig lite så är jag jättenervös över min externa hårddisk, som under en period har haft svårt att behålla kontakten med datorn - den hoppar in och ur hela tiden, och eftersom jag har i princip hela mitt liv på den hårddisken är jag oerhört rädd om den. Så som det ser ut nu måste jag göra något åt saken innan mina grejer försvinner för evigt - jag vet dock inte om det är fel på själva disken eller sladden som går mellan disken och datorn. jag har ändå haft den här disken i ungefär fem år nu, så det kanske är läge att uppgradera sig. Problemet är bara pengar som alltid, gah!
   Det råkar inte vara så att någon av er har tips på en riktigt bra extern hårddisk för ett rimligt pris?






Ellie Northfall

Kolla Buffalos externa hårddiskar! Jag har haft samma problem med mina tidigare externa (verbatim och WD) men inte med Buffalon! +att den är snabb och smidig ;)

Svar: Tack för tipset!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.