Chrome Pointer

Spunk och café

   Till att börja med så spunkar BloggEsses statistik. Jag tycker det är riktigt trist - jag sitter ju inte och följer den vidare noga, men om man ändå betalar massa pengar till bloggportalen tycker man ju att det ska fungera? Ser så trist ut i kurvan då en dag står helt på noll liksom. Blää -.-
 
   För det andra så har dagens uppdatering kommit ut på SSO's hemsida. Café? Jag förstod väl att något sånt här skulle hända någon gång, eftersom det tydligen är väldigt populärt, men jag förstår tyvärr inte grejen. Kostar det på något sätt? Eller är det gratis? Kommer kameran susa runt såsom den gör på picknik? (Jag har iofs själv suttit vid en picknik en enda gång under hela min tid i spelet menmen) Kommer det stoppa spammet om "VEM JOBBAR HÄR" i globalchatten under discokvällarna?
   Nä, ingenting för mig helt enkelt. Fast roligt för er som... ville ha det. Jag vet faktiskt inte vad jag annars kan säga, eftersom jag inte riktigt fattar vad det är om xP
 
   Aja, nästa uppdatering kommer på onsdag, det positiva med dagens är att det är kortare tid kvar till nästa ^^ Just nu lockar inte spelet särskilt mycket, fast det kanske är lika bra då jag ändå vill koda klart mina nästa design rätt snart ;)






alessandra kinglord

får också spunk på statistiken detstår att under två daggar har ingen kollst på min blogg men vet att folk har kollat för dom har kommenterat osv och jag själv brukar kolla på min blogg

Lova was here

Jag har faktiskt en helt annan åsikt :p

Jag har ofta tänkt på att, vi ryttare äter ALDRIG. Man matar ju sina hästar, men hur kan ryttarna klara sig utan att nånsin äta? Nu kan man gå dit och äta, det är ju inte direkt en resturang, men det är iallfall nånting ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.