Chrome Pointer

Specialinriktade lopp - eller ja, lopp

   Jag älskar Ponnyloppet. Jag tycker det är en fantastiskt bra idé med något endast för ponnyerna, eftersom de inte kan hävda sig i andra tävlingssammanhang. Dessutom ger det en sån där liten myskänsla över att det ligger något speciellt över just ponnyerna.
   Jag skulle jättegärna se liknande lopp för både stora hästar samt araber. Ni vet araber, de är ju snabba och klarar lätt långa distanser, så om de fick ett eget distanslopp? Jag vet inte riktigt vad man kan hitta på åt Friesers/Andalusiers, men jag tycker det vore lite kul med någotjust för dem, eftersom de är rätt mycket större än andra hästar.
   Det som inte var nice med Ponnyloppet var ju det där att man var tvungen att ha en ponny för att slutföra uppdraget. Jag tycker att det bör ändras så att medan man gör uppdragsserierna kan man ha vilken häst som helst, men för att faktiskt kunna tävla i loppet "på riktigt" måste man ha en häst som uppfyller rätt krav.
   Ett dike från Höstryttaren
 
   Just nu är jag iofs rätt desperat efter nya lopp överlag - särskilt i Skördebygden. Jag och Siri diskuterade om terränghinder tidigare idag - vi vill ha in nya terränghinder, i synnerhet sådana som fanns i Årstidsryttarna. De hinder jag saknar mest är upphoppet från Alex terrängbana i Höstryttaren, samt banken från Jessicas bana i samma spel. Helt nya hinder som t ex en vattengrav skulle jag absolut inte banga på heller. Och jag vill jättegärna ha diken...
 
   Vad har ni för tankar kring det här?






Matilda Greenstone

Jag skapade ett till konto förut och har ingen ponny på det kontot, jag kunde göra hela uppdragen, utom själva loppet ;)

Det skulle vara en kul idé, men isåfall hoppas jag det blir som med ponnyloppet nu, att man kan göra uppdragen, men inte loppet :)

Svar: Asså jag tänkte typ att just nu kan man väl inte göra sista uppdraget utan en ponny? Det jag menar är att man ska kunna göra alla gula uppdrag utan att man måste ha den specifika hästen, men det kanske har ändrats så det ser ut så nu? :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.