Chrome Pointer

...skit också

   Såsom global har upptäckt så går det nu att skriva symboler i chatten, som typ ♥ och ©. Jag hade tidigare funderat över hur det skulle funka med ett smileysystem och kom i mitt egna huvud fram till att det skulle gå åt skogen eftersom alla skulle spamma.
 
   Min mardröm blev till verklighet. Skit.


Charlotte Snowborn

Tja, supporten påstod i alla fall att de arbetade på att göra något åt chatten. Jag fick följande svar på frågan om moderatorer och det är ju i alla fall ett bättre svar än tidigare.

"Nej just nu finns det inga speciella moderatorer för chatten men det är något vi har diskuterat och vill införa. Dock kommer det ta lite tid att skapa de verktyg som behövs för att göra det möjligt men vi jobbar på detta och hoppas på en lösning snart."

Annabelle Wolfhand

Man kan knappt läsa global längre för spam.. Massa hjärtan och "sluta spamma"..
När nästan alla skriver "sluta spamma" spammar dom ju nästan själva.. Bara jag som tycker så?

Lilly Underwood

Försöker få folk att sluta bråka, spamma och tjafsa, då blir man kallad "polis" och blir anklagad för att vara irriterande. Själv tycker jag det är jobbigare med bråk, spam, tjafs och dumheter! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.