Chrome Pointer

Sammanfattning

   Okej, sadelgjordarna - TACKTACKTACKTACKTACK, jag är så sjukt glad över dem! En sån enkel detalj som verkligen gör jättemycket, och nu har jag en av mina tio-i-topp-grejer på min önskelista till spelet avbockade. Grymt tacksam! Tror inte att jag är ensam om det heller, haha
 
 
   Dock så kommer majoriteten av bilderna på bloggen ett tag framöver bli utan sadelgjorden - jag har många fina bilder på lager som jag inte har hunnit visa än.
 
   De nya hästarna tycker jag är fantastiskt fina och jag tror att alla tre kommer få flytta in i mitt stall någon gång framöver. Ponnyn tycker jag nog bäst om, men den apelkastade araben var fantastisk (älskar de vita strumporna) och den tigererade araben var supersöt ♥
 
   Att Hästön kommer nästa vecka är en fantastisk nyhet. Det ska bli jättespännande att se hur funktionen fungerar, och jag kan säga att innan den kommer ska jag ha tio hästar. Yup, jag ska köpa häst nummer 10 den här veckan. Mer om det kommer senare idag!
 
   Det jag inte gillade med uppdateringen var de hjärtan som nu går att göra. Det är ett sånt här klassiskt fall av "det är därför vi inte kan ha fina grejer", folk kan helt enkelt inte hålla fingrarna i styr.
 
   Slutsats - fantastiskt trevlig uppdatering, jag är jättenöjd! Sjukt bra jobbat av SSO-teamet :D Vad tyckte ni om uppdateringen?






Selena Flowerfall

Blev jätteglad när jag såg uppdateringen! :'D Jag har 10 hästar, och alla är i level 15 så jag har inte haft så mycket att göra på ett tag och har därmed tappat lusten för SSO,(alltså inte för att jag saknar levlingen, men) så är verkligen superglad över att hästön kommer nästa vecka, wiie! Känner att jag börjar få lust att spela mer igen nu! Och så har vi fått sadelgjordar också! Wiie! ♥

Alicia Starnight

Uppdateringen var helt fantastisk denna vecka! Jättebra jobbat av teamet verkligen!

Nadia Moonnight

Helt fantastiskt! Sadelgjordarna var jättesnygga, araberna och ponnyn var så fina att ponnyn fick flytta hem till mig, "Jag överlevde uppdatering 116" tröjan matchade sjukt bra till ett shabrak jag hade och det är så kul att hästön som alla längtat efter kommer nästa vecka! Stoor tummen upp för SSO teamet!

tiffany bluewood

jag älskar den gråa araben, och hade de inte varit för att ja köpte en vit häromdan hade ja inte tvekat om att köpa den.
jag gillade inte saddelgjordarna, inte nåt som passar, och tkr de ser finare ut utan de XD
o alla dessa hjärtan håller nog många me om att de blev rörigt :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.