Chrome Pointer

Nya koder

   I brist på annat har jag börjat med min vårdesign. Designen jag har just nu är sjukt slarvigt kodad - det finns koder som tar ut varandra och sabbar varandra och Jon Jarl vet vad. Därför sitter jag nu från allra första grunden, med tre olika bloggar uppe (den här samt mina två kodbloggar), och pusslar ihop allting kod för kod så att ingenting ska spunka ur. Jag har redan en helt klar plan för headern samt färgtema, men jag ska göra färdigt kodningen nu direkt så är det bara att ändra lite färger då våren kommer över oss om några månader ^^
 
   Jag kan iaf säga en sak såhär på rak arm i förskott - det kommer bli grööööönt :D






Clemence orangeburg

hej Esmeralda. jag har en fråga till dig eftersom du kan så mycket om starstable.. var ligger silverglades gruva eller vad det kallas , för jag hittar inte det . men om du har gjort en video om det så kan du gärna skriva villken video det är .
ps älskar dina videos

Svar: Den ligger i Firgrove, söder om Andys sandtag!
Esmeralda Silverforce

frida

hej Esme snälla kan du gå med i min klubb som heter sun apples snälla PS JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET. jag vill så gärna går med i min klubb och jag heter Emmy strawberrylight på star stable hoppas att du ser detta

Anonym

hej du är bästa jag älskar dina vidior
aaaaaa jag älskar dig



omg

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.