Chrome Pointer

Ni väljer - framtida omröstningar på SSO Wiki

   Varje månad startar en ny omröstning på SSO Wikis startsida. Det är som en liten halvdan marknadsundersökning, som en kul grej bara. Jag tänkte att ni gärna kunde få komma med förslag gällande vad som kan komma där under nästkommande månader :)
 
   Omröstningar vi har haft (åtminstone såvisst jag minns, haha):
   - Hur många hästar äger du i SSO? (En fråga vi har haft flera gånger eftersom det kan ändras + att hästgränsen har utökats flera gånger)
   - Vilket är ditt hemstall? (En fråga vi har haft flera gånger eftersom det ofta ändras samt att nya stall har tillkommit)
   - Hur länge har du spelat SSO?
   - Vilket område i SSO tycker du bäst om?
 
   Vi har haft ett par stycken till, som jag faktiskt inte minns nu. Men nu tänkte jag att ni kan få önska omröstningar, så kör på! :)






Sofia Youngwright

Om man får svara på frågorna så svarar jag ^^^
1. Jag äger 10 hästar - de vita med svart man jorviska varmblodet, Silverhope, de svarta engelska fullblodet, Wilddancer, den svarta friesern Nightbeauty, palomino ponnyn Miniqueen, den guldiga akhal teken Goldflame, den bruna appaloosan Daydraem, palomino araben Airspirit, den bruna med svart man andulisiern Angelgirl, den vita araben Eveningstar och sist men inte minst cremello akhal teken Frostpearl. c:

Svar: Åh det var inte riktigt meningen, jag listade bara upp frågor som tidigare har funnits på Wikin, eftersom jag letar efter tips på nya frågor! :)
Esmeralda Silverforce

Sofia Youngwright

2. (glömde skriva resten av frågorna där uppe xD)Mitt hemstall är just nu Jorvikstallet :)
3.Jag har spelat sso i 2 år i augusti :)
4.Jag tycker bäst om Skördebygden c:

Sofia Youngwright

åh, men de gjorde inget va? :)

Svar: Haha, självklart inte ^^
Esmeralda Silverforce

Myra

- Vad tycker du om Globala chatten
- Är du nöjd med din starthäst

Ja och så långt räckte kreativiteten.. ^^'

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.