Chrome Pointer

Massa nya bilder

   Jag har rensat lite i min Fraps-mapp och därmed så har jag x antal nya bilder på lager. Har inte orkat bry mig om den mappen på några dagar och då fylls det på, haha.
 
   I övrigt? Jag ska kämpa vidare med vårdesignen. Ugh, det är svårt med färger!






Nadia Moonnight

Förlåt om jag är tjatig, men min profilbild är fortfarande liten! Jag laddade upp en jättestor, typ 320x412 pixlar, men den blev ändå jätteliten.

Svar: Det lättaste är nog om du manuellt går in i din källkodning och lägger in bilden. Just nu ser jag att bilden antagligen är... typ en koppling från din profil på Blogg.se? Det ser iaf ut så i kodningen. Men gör så att du lägger in en vanlig IMG-tagg där istället med bilden du laddat upp - Då jag försöker titta på bilden just nu är den fortfarande bara 104x117px stor. Testa så :)
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Jag provade som du sa och det gick bra! Tack för hjälpen! Men sedan uppstod ett nytt problem, jag kan inte se bilden. Eller jag kan se den när man är där man redigerar designen, men när jag sedan besöker min egen blogg så syns den inte :(

Svar: Då jag tittar på koden ser jag ett snedstreck INNAN "http" i kodningen, ta bort det och kolla igen!
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Tack så mycket för hjälpen! Nu fungerar allt (tror jag) men det fanns inget / innan http, men jag tog bort en sak som hette: {{ blog.blog_path }}
Är det något viktigt? Profilbilden syntes iallafall när jag tog bort det.

Svar: Det borde inte vara några problem :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.