Chrome Pointer

Lite frånvaro

   Jag har spenderat min helg med serien Sherlock och det är väl den största anledningen till att jag inte har suttit spikad framför bloggen. Jag har med flit låtit bli att se serien sedan jag upptäckte den eftersom jag visste att säsong 3 inte kommit ut än, och nu sitter jag i halv panik och vill se avsnittet som kommer nästa söndag eller någon gång åt det hållet, heh... Kan ju säga att om någon här inte har sett den och som jag älskar crimeserier som förklarar mänskligt beteende (ie. Lie to me, The Mentalist, Bones) så borde ni absolut se Sherlock så fort ni kan.
 
   Ehm... hästspel var det... Jo, Arwen är på lvl 15! Yaay! Det är jätteskönt, och nu tror jag att det ständiga SSO-spelandet hamnar på hyllan i åtminstone ett par dagar. Skolan börjar i morgon (jag som fortfarande har kvar rutinerna från perioden jag var sjukskriven minns knappt vad man gör i skolan), vilket är både pest och kolera, och dessutom borde posten äntligen komma med mina The Sims-spel som jag beställde för snart två veckor sedan.
 
   Jag har inte så mycket mer att säga just nu, men jag lär väl återkomma om något dyker upp.






Charlotte Snowborn

Sherlock är ju en helt fantastisk serie. Jag var väldigt skeptisk när jag hörde om serien först men sedan plöjde vi alla avsnitt på ett par dagar, ett halvår innan säsong tre kom ut. 26 januari visas andra avsnittet på BBC i alla fall. Kan varmt rekommendera Murdoch mysteries om du tycker om deckare.

Svar: Jag var också skeptisk, såg första avsnittet för några månader sedan efter att en kompis i princip brutit sig in hemma hos mig bara för att jag skulle se det, hehe ^^' Och det var så sjukt bra, jag var i chocktillstånd efteråt för det var så bra, sen såg jag det andra avsnittet nästan direkt efteråt och... tyckte inte alls om det lika mycket. Så jag bestämde mig för att stoppa där fram till att säsong 3 kom ut, så att jag inte skulle sitta som på nålar efter nästa avsnitt, och det funkade jättebra tills jag faktiskt såg resten av avsnitten nu i helgen och så otroligt gärna vill ha tag i det sista xP Ska kolla upp, tack för tipset :)
Esmeralda Silverforce

Haley Northbell

Hej jag har en liten fråga om bloggdesign. Jag tänkte bara om du vet, om man laddar ner tex en gratis bloggdesign från designadinblogg/bloggdesign.nu, gjorda av tex exeggutor.se om man får ändra så mycket som man vill på hennes designer sålänge man har hennes länkar kvar, alltså att man kan ha den som en grunddesign och bygga utifrån den? :) För det var så jag fattade när jag läste beskrivningar osv på hennes designer. C:

Hoppas kommentaren inte blev alltför rörig, skriver via mobilen. ^^

Svar: Det står oftast där man laddar ner, olika designers har olika krav på sina egna designer. Man bör ändå kunna ändra nästan vad som helst så länge som man låter deras originallänk stå kvar ^^
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Åh Sherlock <3 Följt den som en galning och suttit på nålar i två år... höhö.
Ska inte spoila något förstås, men medan jag tyckte de två första säsongerna var helt underbart perfekta tycker jag att den tredje (sett två första avsnitten, nästa kommer på söndag) är lite... annorlunda. Stundvis gillade jag de inte. Är förstås ändå superduperexcited inför nästa avsnitt! Som ska sluta i cliffhanger, oh no...

Renee Bluebridge

Sherlock är en azum serie! Dock har jag inte kollat in säsong 3 än, men måste göra det snart c8

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.