Chrome Pointer

Level 14, tjoho!

   Det går framåt med Arwen, trots att jag inte riktigt pallat levla under den sista veckan. Level 14 är hon på nu, jag ska verkligen försöka lägga manken till så att det hela är färdigt på tisdag.
   Då snön försvinner blir det en massa bilder på Arwen ute i naturen, men just nu tycker jag mest att hon försvinner in i bakgrunden xP Är hon inte snygg i grått, btw?
 
   På tal om levling så kan jag inte låta bli att fundera över nästa häst, trots att jag är utled på levling. Just nu är iaf SC inga problem eftersom jag har på lager, och jag har två platser kvar. Nu är det en hingst eller vallack som ska in i stallet, känns som att jag måste väga upp för alla ston nu x) Och jag hade en färdig plan, det hade jag, men... Jag tror inte att jag kommer följa den. Problemet är bara vad jag ska köpa istället... Jag vill ju gärna variera mig lite med färgval på hästarna, så att alla inte ser likadana ut, så det är prio ett. Sen vill jag ha olika namn, olika kön. Då Hästön väl kommer kan jag ju köpa häst på häst utan vidare dåligt samvete, men till dess... Gah, beslutsångest :(


Stephanie Snowhall

Kanske Cremellon? Eller den gråa Andalusiern? Den gråa är såååå fin o rida :DD (säg till om du vill prova någon utav mina :))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.