Chrome Pointer

Klokt utdelande av hästar

   Jag tycker det är riktigt smart då SSO-teamet placerar ut nya hästar i flera olika stall. Varför? Då blir det inte samma massiva folksamling i ett enda stall. Nu är det ju nästan möjligt att faktiskt kunna se hästarna! Det tycker jag verkligen märktes igår - då jag red runt och kikade på de tre nya sötnötarna var det visserligen rätt många spelare nära hästen, men det var väldigt mycket lättare att se hästarna än vad det är i vanliga fall.
 
   Dock är ju jag nojjig som bara den, och blir lite "men stackars pålle, känner den sig inte utanför då det inte finnas någon annan av samma ras där?" Haha, man är så fjantig ibland!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.