Chrome Pointer

Jag vet att det här aldrig hjälper...

   ...men jag tänker ändå avsluta den här kvällen med att åter påminna om hur viktigt det är att försöka stoppa mobbning, spam och allmänt regelbrott i SSO. Just nu håller jag personligen på att ge upp. Jag tycker det är vedervärdigt att försöka påstå att spelet är en trygg och vänlig miljö för barn. Jag är vuxen och tycker inte att den allmäna chatten är trygg och vänlig. Om man vill ha den så får man ta och stanna hemma från skolan under veckodagarna, för typ strax innan lunch är chatten så nice den kan bli.
   Varför klagar jag och är så jäkla bitter? För att jag bryr mig. Och ärligt talat - det finns bara två sätt för mig att sluta klaga. Det ena är om SSO faktiskt ser till att det här fixas. Det andra är om jag helt enkelt slutar spela.
 
   God natt, då.
 






Charlotte Snowborn

Känner igen tankemönstret. Däremot skulle jag tycka det är synd om du slutade spela, du verkar vettig och jag vill gärna ha en chans att lära känna dig (en aning själviskt, ja).

Men du visar på själva kärnan där, spelare som tillslut skräms iväg från hela spelet och det är så vidrigt fel så att det inte finns. Och att ingenting görs åt det är ju helt absurt.

Svar: Jag hoppas verkligen inte att det går så långt att jag vill sluta. Men chatten är en stor del av spelet ändå, eftersom det är ett MMORPG. Och seriöst, det är ju skrattretande, det här. Utlova en trygg miljö för barn och sen skita helt i hur chatten ser ut? Om SSO-teamet inte gör något åt saken typ nu på stubinen kan de lika gärna ta bort globalchatten tills de hittat en lösning.
Esmeralda Silverforce

Camila Bluebear

Hej!
Jag ville bara fråga om du har skickat in den här texten till supporten? Om inte gör det nu för den här som du skrev är as bra och förklarar allting! :D
//Camila

Svar: Jag är ganska säker på att åtminstone någon av GM:s läser här, så ärligt talat tror jag faktiskt inte det behövs - dessutom har jag tyvärr känslan av att det inte gör någon som helst skillnad om jag skickar det här till support, för supporten verkar ha spårat typ lika mycket som global. Tack för responsen, dock!
Esmeralda Silverforce

Charlotte Snowborn

Jag spelade inte när stallchatten fanns, men annars kanske det skulle fungera att ta tillbaka tillfälligt tills man valt att lösa problemen? Fast stallchatten kan ju även den varit illa, men att människan har en tendens att romantisera det som var och inte lika mycket som att saker dog ut för att människor rörde sig över kartan. (är inte helt hundra på att jag uppfattat stallchatten rätt.)

I en anmälan nu ikväll passade jag på att fråga om inbjudna spelare som övervakar, ska bli intressant att få se deras svar på det.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.