Chrome Pointer

Hemma igen

   Så! Nu borde saker och ting återgå lite till det normala. Jag har haft några timmar med den närmaste familjen (vilket också innebär att jag stal styvbrors hund en stund), vilket har varit riktigt kul.
 
   Nu då jag kom hem mejlade jag återigen till Wikisupporten, eftersom sabotören från Rumänien är tillbaka. Det här är den fjärde IP-adressen jag blockar, jag fattar inte vad det är som pågår. Nu skickade jag med forumlänken där folk har sagt sin åsikt - tycker det också väger in att den enda som säger "nej" aldrig förr har redigerat på Wikin, iaf inte från den IP-adressen.
   Fasen vad människor är hemska ibland, att man tycker det är kul att förstöra andras arbete? Jag blir verkligen mörkrädd!
 
   Så nu hoppas jag att det här räcker, jag fattar inte riktigt hur många mejl jag ska behöva skicka för att rädda min Wiki. Jag tänkte dra in en vända på SSO igen, jag kom inte särskilt långt under min långsamma levlingsrunda med Helios i morse.






Lucy MacWright

Japp, verkligen sjukt hur folk kan tycka att det är kul med sabotage... Hoppas det fixar sig med spärrningen ;_;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.