Chrome Pointer

Finns så mycket jag vill göra!

   Jag vill skriva klart Vinterryttaren, jag vill måla, jag vill skriva långa reflekterande inlägg här på bloggen, jag vill spela SSO i flera timmar ovh bara glida runt... Grejen är det att även fast jag vill så funkar det inte riktigt. Har inte inspiration för att skriva (eller då det kommer till skrivandet på bloggen har jag helt enkelt svårt att komma på något nytt), har inte orken att måla, har inte tålamodet att bara traska runt i SSO helt planlöst. I-landsproblem.
 
   Jag tycker dock att jag har förtjänat att ha lite kul, idag har jag skrivit ett rätt viktigt matteprov som gick superbra (hallelujah, jag lyckades faktiskt med en skoluppgift!). Såååå nu ska jag dra en vända med Helios, lvl 10 blir det idag :D






Charlotte Snowborn

Långa reflekterande inlägg, kanske konspirationsteorier? Var kan borgmästaren, Evelyn hålla hus? Är det kanske kanske Ms. Drake som har kidnappat henne? Och varför står det en svart bil på tomgång inne i staden, när invånarna i Jorvik tycks måna så mycket om sin natur?

Och varför är våra karaktärer så otroligt begåvade i alla tecken att med träning kommer (får vi väl anta) så lär vi kunna bemästra alla fyra cirklar. Är vår karaktär kanske till och med en reinkarnation av Aideen?

Konspirationer och teorier är ofta roliga att läsa om, jag tycker mycket om ditt inlägg om att Jorvik skulle vara som ett slags Camelot. Du kanske kan spinna vidare på det?

Svar: Åh, tack för tips, ska fundera och se om jag kommer fram till något :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.