Chrome Pointer

Det här med design

  I och med att snön är borta från spelet för denna gång tror jag att många snart börjar växla till vårigare bloggdesigner - det kommer inte jag göra på än ett tag. Jag väntar med vädret IRL - det kanske blir ytterligare en vinterheader, det vet jag inte riktigt än.
 
   Gällande Lär Dig Webbdesign försöker jag just nu skriva ett inlägg som ett par stycken har bett speciellt om, nämligen hur man kodar egna sidoboxar till sin blogg (alltså två menyer). Det... går inte så bra. Ärligt talat fattar jag knappt själv vad jag menar just nu, men jag ska försöka få ordning på det hela.
   Ni får självklart fortfarande önska inlägg till Lär Dig Webbdesign så ska jag försöka skriva ett inlägg om saken!






Siri

Jag orkade ju inte vänta med min design, den var så underbar och rosa så jag kunde hålla mig. :D

Sophia Puppyheart

Du skrev tidigare hur man lägger in en header och att man ska öppna CSS och lägga in den där. Men hur öppnar man den? Är den samma sak som kodmallen elr?

Svar: Det står hur man hittar i seriens första avsnitt! :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.