Chrome Pointer

Dagens uppdrag

   Jag tänker gå lite djupare än jag brukar göra såhär första dagen, så...
   (Gäller dock endast uppdragen som kom idag; jag har inte sovit över för att göra morgondagens.)
 
 
 
 
   Jag gissar att det var fler än jag som redan förra veckan förstått att det faktiskt inte var Loke som låg bakom hönsstölden. Tristans beteende var aningen suspekt och... ja, det var väl inte så svårt att förstå att hela grejen var hans fel, det bekräftades ju helt då han ville stoppa Isolde från att ta sig till Sunfieldgården.
   Jösses, de där hönorna drev mig till vansinne idag! Slutade med att jag fick fatt i tre stycken på något sätt, men enda sedan jag lämnade in dem till Tristan har det ändå exploderat höns i buskar längsmed vägen x antal gånger. Tydligen är mitt ponnyskrutt Gigi ett monster, sett ur en hönas ögon?
   Jag gissar att de flesta av er hade hört om trädkojan i Gröndal redan innan. Jag hade nog tänkt skriva om den, men glömde helt enkelt bort saken. För er som inte vet så dök den upp för några veckor sedan men togs bort bara efter ett par timmar, eftersom den enligt GM inte var färdig än. Jag hann aldrig se den själv, men har sett bilder på Tumblr (Tumblr äger min själ, jag erkänner). Jag gissar att det blir tillgängligt att faktiskt gå upp i kojan med morgondagens uppdrag, det känns åtminstone logiskt.
   Förutom det så är jag positivt överraskad över att det kom nya uppdrag två veckor i rad, det var ett tag sedan det hände tror jag. Uppdragen är ju den största anledningen till att jag spelar spelet, så det är alltid nice då det kommer nya. Måste dock säga att monologernas manus inte alls kändes lika skarpa som de gjorde under många uppdragsserier förra året - t ex Vingårdens trädgård var ju helt genialisk, med den skogstokiga Agnetha. Jag uppskattar verkligen ett bra och genomtänkt manus, men sen får ju jag också ta i åtanke att jag inte tillhör spelets huvudsakliga målgrupp (eftersom jag helt enkelt egentligen är för gammal - tragic but true).
 
   Stort plus på att det blev nya uppdrag, och dessutom blev jag rätt förtjust i de nya schabraken. Jag har lovat mig själv att köpa ett par vita ridstövlar, men sen ska jag nog försöka köpa in schabraken så fort som jag kan - tror att de kan liva upp litegrann, mönster har vi ju inte sett överdrivet mycket av än så länge ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.