Chrome Pointer

Positivitet

   De senaste två veckorna känns det som att jag bara har klagat, klagat och klagat lite till. Jag tycker visserligen att mycket av det har varit befogat, men nu fasen får det ta och bli lite glädje här istället!
 
   Yaaaaay, feel the happiness!
 
 
   Kom jättegärna med idéer som jag kan använda mig av i inlägg, gärna lite glatt och positivt :D (fast helst inte för oseriöst, tack!)


Isabella Moonwater

hej! fyller år idag så jag ska försöka mig på att börja med min blogg idag, vet inte om jag har förslag på positiva inlägg isåfall kanske: hur ser din drömhäst ut, när och hur såg din blogg ut som bäst (vad du själv tycker) och vad är dina tre favorit "saker" på hela din blogg? :D <3

Lara Mcfield

Ta och rita en häst, fu är så duktig! ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.