Chrome Pointer

På förfrågan

   Det frågades igår om jag kunde lägga upp den här bilden, så visst kan jag det. Den var ju också min header nu under den senaste månaden!
 
 
   Tror inte att jag faktiskt lagt upp bilden såhär obeskuren och allt förut? Aja ^^ (Det tog btw typ tre veckor innan jag märkte att jag hade glömt Gigis bläs, faaail x) )






Lara Mcfield

Angående nya designen. På min iPhone är headern längst till vänster, och på min stationära dator är den längst åt höger. Annars ser allt bra ut! :)

Ida Hawkberg

Hej, tack så otroligt mycket!
Du ahr även målat en brun andalusier som hoppar, till en tjej.
Får jag titta på den bilden och försöka måla av den? Jag kommer färglägga den i en annan färg, och den kommer inte att publiceras någonstans.
Jag kommer skriva "Esme Silverforce" ovanför hästen, för att visa att du har målat själva formen.
Jag kommer inte att visa den för någon, och om jag gör det, så kommer jag säga att det inte är jag som har grundidén. Jag vill bara lära mig att måla lite bättre.
Tack på förhand;
Ida.

Svar: Självklart få du göra det :) Om du ändå inte tänker publicera den behöver du inte skriva något på den, om du ska ha den för dig själv gör det förstås ingen skillnad gällande grunden ;)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.