Chrome Pointer

På förfrågan -

   Det frågades tidigare idag om denna mall till SSL1, så varsågod!
 
 
 
   Mallarna är redigerade av mig men får användas av alla!
 
 


Elvira Moonbaker

Vad är detta för mallar? :)

Svar: I det första Starshine Legacy-spelet går det att byta ut spelfilerna, vilket har varit väldigt populärt bland spelare genom åren. Just dessa mallar är Lisas kläder som jag har gjort blå istället för lila - det går att se bilder på hur det ser ut i min kategori "Starshine Legacy" :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.