Chrome Pointer

Och vinnarna är...

   Ja, nu var det ju (som väntat, från min sida) ganska enkelt för er att lista ut vilken pålle jag skulle köpa. Min lilla ponnyskrutt Savoy är nämligen en liten herre från Paddockön. Hästen han fick sitt namn från?
 
   (Bilden är fotad av en vän till mig - se men inte röra)
 
   Jag hade verkligen inte tänkt mig att döpa hästar efter djur jag känt IRL, men det här var alldeles för perfekt för att bortse från.
   Vinnarna av tävlingen är alltså Juni Friendcamp, Charlotte Snowborn och Sasha Shadowside - grattis! Lämna en kommentar och berätta vilken häst ni vill ha avmålad (lämna en beskrivning så jag vet vilken häst det är eller länka till en bild - om ni vill ha med hästens namn på bilden underlättar det om jag får veta det också, haha).






Myra R

Jag står fast vid att en Fux andis ser ut som en Savoy!! D: Skämt å sido, gud vilken söt ponny! :D

Svar: Haha, jag har andra planer för den andisen ;) och jaa, han är världens gulligaste, du skulle se hur han lyser upp om man pratar med bebisröst och kramar honom om halsen, han blir sådär "men va, menar du seriöst att du tycker om mig?", och sen har har alltid tungan hängandes utanför munnen då han rids liksom bara som ett tics, han ser inte klok ut ♥
Esmeralda Silverforce

Sasha Shadowside

Red nämligen också där när jag var yngre och favoriterna var savoy och jacpkot och mippi och filippa , så det var inte så svårt för mig såklart, men gissade på en till om du skulle dra till en twist. Kommer också köpa den lilla gråa om två veckor och namnet är inte bestämt men smeknamnet kommer såklar bli Savoy så den ponnyn får du gärna rita av

Svar: Åh, red du Filippa också? Då var det väl inte så länge sedan? Men visst, jag ritar en liten grålle åt dig :)
Esmeralda Silverforce

Charlotte Snowborn

Åh då hade jag rätt i alla fall =D Fast de flesta som rider har nog någon ponny från när de var små som betydde lite extra,"min" var en liten skäckfärgad shetlandsponny vid namn Lotta. En mer envis ponny har jag aldrig stött på varken, före eller efter.
Men den fuxfärgade andalusiern på paddockön är hästen jag gärna skulle få avmålad, det är en Eastsong som finns i mitt stall.

Svar: Haha ja, visserligen kunde jag ha tagit vilken som helst av alla över 40 hästar från det stallet, men den här ponnyn var ju verkligen en liten Savoy ^^ Absolut, fuxfärgad Andis blir det!
Esmeralda Silverforce

Tiffany Lightside

Savoy ♥ Jag har själv ridit han irl och ja du har sagt hur han är på pricken!

Juni friendcamp

sikar ett mail till dig om hästen jag vill att du målar av :)

Svar: Åzum!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.