Chrome Pointer

Norikerhästar

    Häromdagen då jag slöade på någon random hemsida (minns inte ens vilken det var) stod det något om Norikerhästar. Jag hade väl hört namnet någon gång men kunde inte riktigt koppla det till någon hästtyp, så jag googlade på hästen för att se lite bilder. Och jag blev verkligen överraskad, en otroligt mångsidig ras (åtminstone färgmässigt) som ser jättehäftig ut!
 
   Ingen av nedanstående bilder ägs av mig. Jag har hittat dem genom att söka på "noriker horse" via Google.
 
 
 
 
 
 
   Det här är en ras som jag tror skulle funka åzum i SSO, med Frieserns/Andalusierns kroppform. Jag älskar ju "ovanliga" färger på hästar, så det här vore verkligen något för mig, haha.
   Mina absoluta drömraser i dagsläget är ju dock Tinker och Fjording - jag skulle också tycka det vore jättekul om det kom vanliga Svenska Varmblod till spelet, för visst vore det lite kul att ha en svensk hästras också?
 
   Har ni några speciella raser ni verkligen vill se i spelet?






Lily Moonnight

Jag vill ha Nordsvensken. Den är svensk och hur gullig som helst. Svenska raser skulle ju sitta fint i spelat. Annars typ svensk ridponny eller finsk ridhäst, Connemara, welsh mountin. Kanske en ardenner. Någon form av arabkorsning.

Svar: Åh ja, Nordsvensk håller jag verkligen med om, det vore nice! Eller ja, jag skulle jättegärna se alla raser du tog med, men just korsningar... menar du typ Angloarab då? För det kunde nog lätt bli mysko om det skulle bli arab/halvblodskorsningar "bara för att" xP
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Jag säger som alltid - GE oss FJORDINGAR TILL SSO! Jag älskar, älskar Fjordingar. Dom är bara bäst, sötast och en väldigt speciell Fjording vid namn Texas har en stor plats i mitt hjärta <3

Svar: Fjordingar skulle vara det gulligaste någonsin!
Esmeralda Silverforce

Juliette Stardawn

Åh Noriker, har själv haft den turen att få rida en sådan bjässe. Oj vilken fin häst det var! En sådan häst skulle jag gärna vilja ha in till SSO, tillsammans med islandshästar, nordsvensk brukshäst, fjordingar, svenskt halvblod och varmblod ^-^

Matilda Greenstone

Jag vill så gärna ha Islandshästar till SSO. De finaste hästarna och så unika på många sätt. Hoppas de kommer snart ^^

Clarisse Silverstone

Har alltid älskat hästfärgen skäck, jag skulle bli överlycklig om de tog in Irish Cob, som är mest känd i sverige som Tinker.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.